Brompton

Brompton

Brompton Passionists


Brompton is nog steeds een van onze eerste liefdes, en het lijkt er op dat de liefde blijft groeien. Weinig (fiets)fabrikanten komen met zo'n doordacht product op de markt. Een Brompton is veelzijdiger dan men op het eerste zicht zou denken. Vele van onze Brompton-klanten (Bromptoneers worden ze soms genoemd) wiens Brompton met een bepaald doel voor ogen gekocht werd kunnen dit beamen. 

Als overtuigde Brompton passionists investeren we graag in dit stuk Brits (Londens) vernuft. 

U vindt bij ons naast veel Brompton-liefde en -kennis ook een grote voorraad fietsen, toebehoren en onderdelen.

De langverwachte Brompton Electric is bij ons te testen en te bestellen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze fiets voor veel klanten DE mobiliteitsoplossing kunnen bieden. 

Brompton op Facebook

Brompton op Instagram


Prijslijst

Elke Brompton wordt in principe à la carte gebouwd. Via onderstaande link kan u zelf uw Brompton naar keuze samenstellen. Het is echter aangewezen eerst even in de winkel langs te komen voor wat extra uitleg bij alle keuzes en via een paar testritten na te gaan welk stuur en versnellingssysteem het beste past bij uw gebruik.

Van de "courante" modellen proberen we steeds een grote voorraad ter beschikking te hebben. Op die manier kan u in veel gevallen snel (in veel gevallen: onmiddellijk) beschikken over een Brompton die bij uw wensen past.

Klik door voor de Brompton Bike Builder{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x