Over ons

Over ons

In augustus 2014 zag Fietsen King het levenslicht. Olivier nam samen met zijn vrouw Daphne de winkel over van Koen die de winkel in het begin van de jaren 90 had geopend onder de naam Fietsen Koen. Voor de winkel betekent dit: dezelfde mensen, dezelfde fietsen, dezelfde koffie tijdens het wachten, dezelfde service en evenveel lachen en plezier …

In den beginnen slechts 1 man en een missie, ondertussen uitgegroeid tot een klein team van 7 personen dat 1 ding gemeen heeft: plezier hebben in werken met kwaliteitsspullen en voldoening halen uit een klant die tevreden is over het geleverde! We houden bij Fietsen King de vinger aan de pols. We zijn trots dat we bij veel ontwikkelingen al heel vroeg bij waren. Zo was Fietsen King/Koen in België één van de eerste Brompton-dealers, de eerste Idworx- en Gaastra-dealer, de eerste Rohloff-ambassadeur, de eerste Bullitt-dealer, de eerste Brooks 6-rivet dealer, eerste Pinion dealer... . Door er in vele gevallen al van in het prille begin bij te zijn kennen we niet enkel onze producten heel erg goed, vaak hebben we hierdoor ook een zeer goede band met de mensen achter de betreffende merken.

Daarenboven zijn ze ook zelf zeer fanatieke fietsers, zowel in de stad als op de koersfiets/mountainbike en gravel/cyclocross. De passie voor de fiets zit er dus goed ingebakken.  

Nadat Fietsen King dit jaar de handen in elkaar sloeg met D’Ieteren, bundelen we voortaan onze fietsactiviteiten als Lucien. Met een juiste aanbod aan producten en diensten zoals financiering, leasing, bijstand en onderhoud, zorgt Lucien dat jij de stap kan maken naar de fiets en zonder zorgen nog lang. Naast alle mogelijke e-bikes en speed pedelecs, van meer dan 30 merken, vind je er ook accessoires, onderhoudsproducten, verlichting, fietskledij en meer. Altijd veel fietsen op voorraad. Lucien is een verhaal van fietsers, voor fietsers. Onze missie: van elke klant een ambassadeur maken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x