Gravel - All road

Gravel - All road

Gravel bikes, de nieuwste hype? Of toch meer dan een hype? Volgens ons zal deze categorie fietsen zeker blijven omdat het een zinnige fiets is die zeer breed inzetbaar is. Eén fiets voor alles bestaat niet, maar een gravel bike komt wel dicht in de buurt. Toertje op de weg, even een dreef of onverhard pad door het bos volgen, stukje onverhard jaagpad ..., of gewoon als koersfiets met krachtige hydraulische remmen, eenvoudig te bedienen 1x aandrijving en bredere banden voor meer rijcomfort. 

Orbea heeft met de Terra een zeer betaalbare alu versie en een hoogwaardige carbon versie met de ondertussen wel bekende Myo optie zodat je ZONDER meerprijs je eigen kleuren en onderdelen kan kiezen. 

Bij Ritchey zijn de Outback en Swiss Cross Disc prachtige stalen frames die helemaal naar wens door ons (in overleg met jullie) opgebouwd kunnen worden. De Outback Break Away heeft een deelbaar carbon frame zodat je de fiets gratis op het vliegtuig kan meenemen in een speciaal hiervoor gemaakte koffer. 

Bij Parlee hebben ze de Chebacco in tal van uitvoeringen en kleuren. We hebben een model met 'Mullet' configuratie in de winkel staan, benieuwd? Spring gerust eens binnen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x